Λειτουργικότητα - Ταχύτητα - Περιεχόμενο

Facebook Like

Facebook Like

Αφήστε τους επισκέπτες σας να σας βοηθήσουν να προωθήσετε το κατάστημά σας. Τοποθετήστε το Facebook Like κουμπί σε οποιαδήποτε από τις σελίδες σας - στις σελίδες προϊόντων, στις CMS σελίδες, σελίδες κατηγοριών ή στην αρχική σελίδα.

Facebook Share

Βοηθήστε τους πελάτες σας μοιραστούν τα ψώνια τους και τα προϊόντα σας με τους φίλους τους με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας το κουμπί FacebookShare. Για να βελτιώσετε την προβολή σας στο Facebook απλά προσθέστε το κουμπί Share στο Magenius ηλεκτρονικό κατάστημά σας κι αφήστε τους πελάτες σας να κάνουν τη δουλειά!

Facebook Share
Facebook Connector

Σύνδεση με το λογ/σμό στο Facebook

Το Facebook Connector επιτρέπει την εγγραφή των πελατών με ένα κλικ και τη σύνδεσή τους στο Magenius eshop με το προφίλ τους στο Facebook. Η επέκταση αυτή παίρνει τις πληροφορίες του πελάτη από τον λογαριασμό του στο Facebook και δημιουργεί λογαριασμό στο e-shop. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χρόνο στους πελάτες σας, επειδή δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν όλα τα υποχρεωτικά πεδία. Απλά κάνουν κλικ στο κουμπί Facebook Connect, επιβεβαιώνουν σύνδεση με το Facebook και να κάνουν τις αγορές αμέσως!

Twitter Follow

Προωθήστε το Twitter σας και να μετατρέψτε τους πελάτες σας σε οπαδούς σας στο Twitter, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα νέα σας και τις ενημερώσεις σας αυξάνοντας τις πιθανότητες να ξαναγοράσουν!

Twitter Follow
Twitter Tweet

Twitter Tweet

Το κουμπί Tweet Twitter μπορεί να προωθήσει το ηλεκτρονικό κατάστημά σας, αποκτήστε περισσότερους οπαδούς και πελάτες και βοηθήστε τους να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους!

Twitter Connector

Άλλη μία επιλογή για να αποκτήσετε εύκολα νέους χρήστες, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μεγάλος αριθμός χρηστών του Twitter θα εγγραφούν στο e-shop σας σε μερικά βήματα και θα μιλήσουν για εσάς στους followers τους.

Twitter Connector
Google +1

Google +1

Αν οι φίλοι σας, κάνουν κλικ στο κουμπί +1 σε κάποια ιστοσελίδα θα δείτε την αναφορά του κλικ απευθείας στη σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google!

Skroutz

Skroutz Connector

"Magenius to Skroutz.gr" είναι μια επέκταση που θα σας επιτρέψει την εξαγωγή των προϊόντων σας στη σωστή μορφή XML που απαιτείται από Skroutz.gr, το μεγαλύτερο site σύγκρισης τιμών προϊόντων στην Ελλάδα.

Φιλικό στις Μηχανές Αναζήτησης

Το Magenius eshop υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στους συνδέσμους (URL) του καταστήματος, ξεχωριστές περιγραφές και τίτλους για κάθε κατηγορία και σελίδα προϊόντων. Αυτό σας δίνει ένα μοναδικό πλεονέκτημα στο να ανεβείτε ψηλά, στις πρώτες θέςεις των μηχανών αναζήτησης.

Search Engine Friendly
Sitemap

Sitemap

Παραγωγή χάρτη ιστοσελίδας για την Google και για το ίδιο το e-shop.

Safety on Web

Ταχύτατο κι Ασφαλές Hosting

Το Magenius eshop φιλοξενείται σε αυξημένης διαθεσιμότητας & κορυφαίας ποιότητας υποδομές κι έχουμε εξασφαλίσει επιμελώς αυξημένες επιδόσεις και ασφάλεια δεδομένων στο e-shop σας. Τα 12 χρόνια εμπειρίας μας στο web hosting, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Επίπεδα πρόσβασης στον Κατάλογο

Μερικοί ιδιοκτήτες e-shop, μερικές φορές θέλουν ορισμένα προϊόντα να είναι ορατά μόνο σε μια ομάδα ανθρώπων. Αυτό οφείλεται σε ειδικούς λόγους, όπως εμπιστευτικές πληροφορίες που δεν μπορούν να δημοσιευτούν στο ευρύ κοινό. Αυτό λοιπόν είναι ένα εργαλείο για τους ιδιοκτήτες site που τους επιτρέπει να ορίζουν δικαιώματα πρόσβασης σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών.

Multilevel Catalog Access
Virus Protection

Virus protection

Πάντα προσβάσιμο, ταχύτατο & καθαρό από ιούς, στο καλύτερο web hosting στην Ελλάδα.

Μεγαλύτερος Έλεγχος

Μεγαλύτερος Έλεγχος στο ηλεκτρονικό σας καταστήμα, σε κάθε παράμετρο από το εμπόρευμα, την προώθησή του, έως τους πελάτες και τις πωλήσεις σας.

Control
Τεχνική Υποστήριξη

Υποστήριξη Magenius

Το Μagenius eshop αναπτύσσεται κι υποστηρίζεται πλήρως από ειδική ομάδα της dnHost, μέσω e-mail και τηλεφώνου. Σας βοηθάμε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το e-shop σας αλλά και να υιοθετήσετε ή να μεταφερθείτε στη δική μας λύση!

Προσαρμοσμένο στην Ελληνική Αγορά!

Προσαρμόσαμε πλήρως το Magenius eshop στα Ελληνικά δεδομένα: Πλήρης και σωστή Ελληνική μετάφραση, έτοιμο για χρεώσεις πιστωτικών καρτών μέσω ελληνικών τραπεζών, με υπολογισμό κόστους μεταφορικών & επιλογή για πληρωμή με αντικαταβολή.

Magento Προσαρμοσμένο στην Ελληνική Αγορά
Magento Hosting

Hosting σε server ειδικά για Magento

Όλα τα eshop που κατασκευάζουμε τα φιλοξενούμε σε ειδικούς server τροποποιημένους ειδικά για magento eshop για να απολαμβάνετε εσείς και οι πελάτες σας τις μεγαλύτερες ταχύτητες στο διαδίκτυο.

Magento Templates

Εξαιρετική Εμφάνιση

Έχετε στη διάθεσή σας 45 σχεδιαστικά πρότυπα (templates) υψηλής ποιότητας & λειτουργικότητας, για να φέρετε την εμφάνιση του e-shop σας, ακριβώς στα γούστα σας!

Στατιστικά κι Αναφορές

Περιβάλλον διαχείρισης με αναφορές εγκαταλελειμμένων καλαθιών, χρήσης κουπονιών, πωλήσεων, φόρων, επιστροφών, καλύτερων πελατών. Σύνδεση με Google Αnalytics.

Στατιστικά
Διαχείριση Site με το Magento

Διαχείριση Site

 • Διαφορετικές γλώσσες και νομίσματα, φόροι, διαχειριστές, χρήστες.
 • Εύκολη ενημέρωση σελίδων περιεχομένου.
 • Ενσωματωμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS).

Διαχείριση Καταλόγου

 • Εικονικά / Ψηφιακά / Σύνθετα / Ομαδοποιημένα προϊόντα.
 • Εξειδικευμένοι κανόνες τιμών / ειδικών προσφορών / φορολόγησης ανά ομάδα πελατών / τοποθεσία.
 • Εύκολη διαχείριση / δημιουργία / χρήση χαρακτηριστικών των προϊόντων.
 • Διαχείριση εικόνων / video με αυτόματη μετατροπή μεγέθους εικόνων & υδατογραφήματος.
 • Μαζική εισαγωγή / εξαγωγή καταλόγου (από αρχεία xml, csv).
Διαχείριση Καταλόγου με το Magento
Managing Orders

Διαχείριση Παραγγελιών

 • Δημιουργία, προβολή, τροποποίηση και ολοκλήρωση παραγγελιών από τον Διαχειριστή.
 • Δημιουργία μιας ή πολλαπλών αποδείξεων, εντολών μεταφορικών.
 • Εκτύπωση αποδείξεων & δελτίου αποστολής.
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες και καταχώρηση από εσάς
 • Δημιουργία παραγγελίας επαναγοράς.
 • Ενημερώσεις για νέες παραγγελίες μέσω e-mail.
Gift Voucher

Δωροεπιταγή

Η δωροεπιταγή είναι μια επέκταση που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κουπόνια για τους πελάτες ώστε να κάνουν δώρα στους φίλους τους. Είναι ένα απίστευτο εργαλείο μάρκετινγκ που παρακινεί τους πελάτες σας να προβούν σε συμπληρωματικές αγορές.

Αγορά με βάση τον κατασκευαστή

H αγορά με βάση τον κατασκευαστή είναι μια νέα μέθοδος που βοηθά τους πελάτες να αναζητήσουν τα προϊόντα στο e-shop σας πιο αποτελεσματικά.

Shop by Manufacturer
Daily Deal

Daily deal

Με την χρήση ενός flash animation αντίστροφης μέτρησης το οποίο τραβάει την προσοχή, η επέκταση Daily Deal ενσωματώνει, στο Magenius κατάστημά σας, ένα χαρακτηριστικό για δημοσίευση προσφορών περιορισμένης χρονικής διάρκειας, παρακινώντας τους πελάτες σας να αγοράσουν περισσότερα.