Templates

Εδώ θα βρείτε επαγγελματικά πρότυπα για την διαμόρφωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στο ύφος που ταιριάζει στην επιχείρηση σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 40 και πλέον πρότυπα μας για να δημιουργήσετε το περιβάλλον υποδοχής και περιήγησης που επιθυμείτε, μέσα από το οποίο οι πελάτες σας θα αλληλεπιδρούν καθημερινά για να επιλέξουν ποίο από τα προϊόντα σας θα αγοράσουν. Χρησιμοποιήστε την φαντασία και την δημιουργικότητα σας για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας!

Easyshop

Το Easyshop είναι ένα κλασσικό θέμα για eshops. Εύκολο και απλό στην χρήση, ο πελάτης μπορεί αμέσως να δει τα διαφημιζόμενα προϊόντα σας ή να επιλέξει την κατηγορία που τον ενδιαφέρει.

Oganis

Για ένα eshop που επικεντρώνει το βλέμμα του επισκέπτη εκεί που θέλετε εσείς επιλέξτε το Oganis, είναι το πιο κατάλληλο θέμα για εσάς. Το Oganis οδηγεί τον πελάτη στα προϊόντα που θέλετε εσείς να προωθήσετε και αυτό μεταφράζεται αυτομάτως σε αύξηση των πωλήσεων σας.

Mozanis

Θέλετε μια μίνιμαλ αισθητική για το eshop σας με διαφορετικό design από τα άλλα καταστήματα? Τότε το Mozanis είναι για εσάς. Το Mozanis καταφέρνει να προσεγγίσει διαφορετικά το design ενός eshop χωρίς όμως να χάνει σε λειτουργικότητα.

Seleni

Το Seleni έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη μοντέρνα αισθητική και τα ξεκάθαρα σημεία πλοήγησης μέσα στο κατάστημα. Δοκιμάστε τους διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς από την επιλογή χρώματος για να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει.

Bistro

Διαθέτετε εστιατόριο/ αναψυκτήριο ή galeteria και θέλετε να επεκτείνετε την πελατεία σας? Είστε παραγωγός και θέλετε να προωθήσετε τα βιολογικά ή παραδοσιακά προϊόντα σας? Το Bistro είναι το ιδανικό θέμα για να μοιραστείτε τις γευστικές προτάσεις σας με όλο τον κόσμο!

Fashira

Το Fashira δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες καταστημάτων που προμηθεύουν προϊόντα μόδας, όπως ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, οπτικά κα. Είναι ένα κομψό και μοντέρνο πρότυπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον και αυξάνει τις πωλήσεις!

HealthyLife

Η δυναμική μπολιάζεται με την απλότητα της παρουσίασης στο HealthyLife. Τα προϊόντα που εσείς θέλετε να πουλήσετε κεντρίζουν το βλέμμα των επισκεπτών σας δίνοντας παράλληλα την αίσθηση ενός γνώριμου, παραδοσιακού στοιχείου.

Deco

Η λύση για κάθε επιχείρηση επίπλωσης και διακόσμησης. Αν πραγματικά θέλετε να αναδείξετε το βάθος και τη ποιότητα της δουλειάς σας τότε το σαλόνι του Deco περιμένει να υποδεχτεί τις προτάσεις σας!

Methys

Η απλότητα του σχεδιασμού του τονίζει τη λεπτομέρεια των σχεδίων σας. Μια από τις πιο δυνατές λύσεις για καταστήματα και οίκους μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Natris

Το Natris σχεδιάστηκε ειδικά για gaming. Δίνει στους παίχτες την ευκολία και ταχύτητα εντοπισμού των επιλογών τους ενώ παράλληλα τονίζει τις δυνατότητες του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά!

Glamour

Οι πιθανότητες επιλέγοντας το Glamour είναι απεριόριστες. Πρώτο λόγο έχει η ανάδειξη του προϊόντος σας μέσα από τα μεγάλα πλαίσια του. Χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα brand names για είδη μόδας και όχι μόνο!

Adamite

Το Adamite είναι η τελευταία πρόταση μας για αξεσουάρ. Είναι μια λειτουργική επιλογή που προωθεί τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων σας καθώς τα αναδεικνύει στα μάτια των πελατών σας!

Enis

Πιστεύετε στην δυναμική της εικόνας? Τότε θα αγαπήσετε το design του Enis! Ένα πρότυπο που παρασέρνει το βλέμμα ανάμεσα στις δημιουργίες σας!

Jrisite

Για αυτούς που δε θέλουν κάτι εξεζητημένο το Jrisite είναι πια εδώ. Η ξεκάθαρη παρουσίαση του θέματος και η απλότητα των εργαλείων του δε του στερεί τίποτα από την λειτουργικότητα και τις δυνατότητες που μπορείτε να προσφέρετε.

Joluta

Μια ματιά στο μέλλον, αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει το Joluta. Οι δυνατότητες που προσφέρει και το ανατρεπτικό design το καθιστούν μια από τις πιο μοντέρνες και ευπαρουσίαστες προτάσεις!

Asenti

Η πληροφορία έχει κυρίαρχο ρόλο στο Asenti. Για κάθε προϊόν που επιλέγει ο πελάτης ενημερώνεται και συγκρίνει δημιουργώντας τους την ορμή για πολλαπλές αγορές συμπληρωματικών προϊόντων.

Xiris

Μια σπουδαία πρόταση για κάθε eshop είναι το Xiris. Προσφέρει όλες τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους πελάτες άμεσα και πρακτικά, διατηρώντας το αγοραστικό ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα!

Painite

Η λειτουργικότητα στο Painite πρωταγωνιστεί. Όλα είναι μπροστά στον πελάτη, δίνοντας του ευκολία επιλογής μαζί με όλες τις πληροφορίες για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει.

Galaxite

Ένα εκπληκτικά περιγραφικό περιβάλλον για τα προϊόντα σας που έχει ως στόχο να ενημερώσει όπως εσείς επιθυμείτε τον πελάτη σας! Μια λύση για το εξειδικευμένο, μια λύση για απαιτητικούς!

Anion

Η πλέον κατάλληλη επιλογή για προϊόντα που αναγνωρίζονται μέσω εικόνας. Η παρουσίαση τους στο Anion τονίζει αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό βοηθώντας στις τελικές πωλήσεις σας.

Ores

Σας λείπει η δυνατότητα για πλήρη και σωστή περιγραφή του προϊόντος? Όχι πια! Με το Ores μπορείτε να πληροφορήσετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε τον πελάτη σας για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά αυτού που του διαφημίζετε!

Morganite

Είναι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σας τόσα πολλά που πιστεύετε ότι θα απομακρύνουν τον πελάτη? Με το Morganite αυτά παρουσιάζονται πλήρως οργανωμένα και στη διάθεση του για να μπορεί να αναζητήσει αυτό που θέλει μέσα από τις πολλές κατηγορίες επιλογής!

Rasite

Για εσάς που προσφέρετε υπηρεσίες και παράλληλα επιθυμείτε συνεχή ενημέρωση το Rasite είναι εδώ και σας μιλάει. Ο επισκέπτης σας μπορεί να ενημερωθεί για ότι υπάρχει και ότι θα υπάρξει διαθέσιμο καθώς αγοράζει αυτό που του ταιριάζει!

Fabian

Η λύση για κάθε επιχείρηση που θέλει να προωθήσει τα καλλυντικά και είδη υγιεινής. Επιλογές μέσα από πολλές κατηγορίες και απλότητα παρουσίασης αφήνοντας στον επισκέπτη την αύρα ενός σίγουρου και φιλόξενου eshop.

Epidio

Προσφέρετε κάτι μοναδικό στην αγορά? Σχεδιάστε τότε την επιχείρησή σας πάνω σε κάτι μοναδικό, το Epidio! Για επιχειρήσεις που τολμούν να κοιτάξουν το μέλλον της αγοράς και κινούνται με μια πιο επιθετική ματιά!

Lead

Γνωρίζετε την ποιότητα της δουλειάς σας και θέλετε να την προωθήσετε και σε άλλους εστιάζοντας σε αυτό το χαρακτηριστικό. Με βάση αυτή την ιδέα έχει σχεδιαστεί το lead τονίζοντας τις δυνατότητες της δημιουργικότητας σας και στα προϊόντα σας αλλά και στη παρουσίαση τους!

Larix

Δεν είναι αγάπη με τη πρώτη ματιά, το Larix το έχετε συναντήσει σε κάθε γνωστό eshop των μεγάλων εταιρειών. Μια δοκιμασμένη και πρακτική λύση που προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στα προϊόντα που θέλετε να διαθέσετε!

Sulfur

Κερδίστε τις εντυπώσεις, κερδίστε τον πελάτη. Η φαντασία σας είναι το μόνο όριο που μπορείτε να έχετε στο Sulfur! Με την δυνατότητα κατηγοριών συνοδευόμενων με εικόνες θα το ξεπεράσετε και αυτό!

Topaz

Θέλετε και εσείς να μπείτε στην ελίτ των eshop προώθησης προϊόντων με μια δοκιμασμένη πρόταση? Το Topaz είναι η απάντηση. Εκφραστείτε μέσα από τις δυνατότητες του και δώστε δυναμική στις πωλήσεις σας!!

Tube

Απαίτηση πολλών που κάναμε πραγματικότητα. Το Tube περιέχει την πλέον μοντέρνα παρουσίαση υπηρεσιών, αν συμπεριλάβουμε και την δυναμική των εικόνων τότε σίγουρα έχουμε ένα θρυλικό αποτέλεσμα!

Mesolite

Κάτι φρέσκο συναντάει κάτι το κλασσικό, αυτή η φράση χαρακτηρίζει το Mesolite και αυτή είναι και η εντύπωση που θα κεντρίσει τους επισκέπτες σας.

Purity

Μια επαγγελματική λύση που προσφέρει πολλές δυνατότητες για εσάς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον πελάτη σας. Ένα πρότυπο με αναρίθμητες επιλογές.

Eva

Για εσάς που θέλετε να ταυτίζονται οι πελάτες σας με τα προϊόντα σας, για εσάς που η ανώτερη ποιότητα είναι ο μόνος δρόμος, υπάρχει ένα όνομα που χαρακτηρίζει το eshop σας, Eva!

Delicious

Το γούστο σας είναι ιδιαίτερο και θέλετε να το περάσετε στους πελάτες σας, τότε επιλέξτε το Delicious για να εντυπωσιάσετε και να αφήσετε μια ξεχωριστή γεύση στους επισκέπτες σας!

Gravida

Αν ζητάτε κάτι το πρωτότυπο που να συνδυάζει τη πρακτικότητα τότε ψάχνετε το Gravida. Με πολλές δυνατότητες στις κατηγορίες και στους τρόπους παρουσίασης των προϊόντων το Gravida είναι μια σπάνια ιδέα που θα σας κάνει να διαφέρετε.

Shoesis

Μια πρόταση με μεγάλη απήχηση λόγω της απλότητας και των επιλογών που παρέχει. Για κάθε κατάστημα που θέλει να νοιώθει σίγουρο για την στάση του στην αγορά, για κάθε πελάτη που θέλει να εμπιστευτεί κάτι το γνώριμο.

Voyages

Ακολουθώντας τις προτάσεις των πελατών μας ετοιμάσαμε αυτό που καιρό μας ζητούσαν. Το Voyages περιέχει τις 3 βασικές συνθέσεις που κάνουν ένα eshop ξεχωριστό, ευκολία περιήγησης, δυναμική παρουσίαση χαρακτηριστικών και απλότητα!

Airsoft Community

Η παρουσίαση στο Airsoft Community είναι αυτή που ξεχωρίζει. Με πολλές δυνατότητες προώθησης προς τους επισκέπτες, στατικά και δυναμικά επιλέγετε εσείς τον τρόπο που θα οπλιστούν οι πωλήσεις σας!

Pellente

Μη σας ξεγελάει η εμφάνιση του, μπορεί να φαντάζει κλασσικό αλλά το Pellente είναι το πλέον δοκιμασμένο και από τα πρώτα σχεδιαστικά επιτυχημένα eshop. Μια συνταγή επιτυχίας!

Spendisse

Καλωσορίσατε στην επιτυχία! Το Spendisse είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα πρότυπα για eshop αυτή τη στιγμή στη νεανική αγορά! Απλό, ευχάριστο, προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες στον ιδιοκτήτη του και μια ευχάριστη διαδραστικότητα με τους επισκέπτες.

Fire Wheel

Το Fire Wheel περιέχει μια από τις πιο πρωτότυπες επιφάνειες στην αγορά των eshop! Εντυπωσιάζει για τις επιλογές που δίνει χωρίς όμως να κουράζει τον περιηγητή, παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να δίνετε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα σας μέσα από τις κατηγορίες του. Έχει κάτι από μαγεία!